Back to All Events

Inspirationskursus for lærere og pædagoger

  • Børn og Balance Wildersgade 35, st. (map)

Denne workshop er for dig der arbejder med børn og bevægelse, som savner inspiration til din undervisning. Måske er du lærer, pædagog, børnefys - eller ergoterapeut, børneyogalærer eller noget helt 5. Du vil på kurset lære en masse sjove øvelser du kan bruge i dit daglige arbejde med børn og deres voksne. Øvelser der træner motorik, sanser, samarbejde, tillid, fokus og nærvær. Vi vil fokusere på børn i alderen 6-15 år.

Vi skal på workshoppen arbejde med FamilieFlyvning - hvad er det?

FamilieFlyvning er en legende bevægelsespraksis udviklet af fysioterapeut og yogalærer Cecilie Hyltén-Cavallius. Træningen har fodfæste i akroyoga som er en forening af akrobatik og yoga. Her lærer børn (og deres voksne) at balancere sammen gennem øvelser der træner sanser, motorik og kropsbevidsthed.

FamilieFlyvning arbejder med at:

Træne sanser, motorik og kropsbevidsthed
Styrke selvværd, selvtillid og egenomsorg
Øge fokus, koncentration og evne til at finde ro i sig selv
Udvikle evnen til udvise tillid og empati i inkluderende fælleskaber
Styrke relationer, samarbejde og kommunikation

Hvad får du med dig?

Viden om børns sanser og motorik 25 øvelser og lege du kan bruge i dit arbejde med børn (og deres voksne).

Viden om hvordan man kan bruge de forskellige øvelser til specifikke formål - inklusion, fællesskabsfølelse, balance, koordination, fysisk kontakt m.m.

Om underviser Cecilie Hyltén-Cavallius:

Cecilie er fysioterapeut, yogalærer og grundlægger af Børn og Balance. Med udgangspunkt i Balance har hun udviklet en legende praksis som hun kalder for FamilieFlyvning. Her lærer børn og voksne at balancere sammen, for her igennem at blive motorisk stærke og mentalt nærværende. Med familieflyvning søger hun at styrke forbindelsen og samspillet mellem børn og voksne, med øvelser der kultiverer tillid samarbejde og nærvær. Cecilie underviser workshops,retreats og kurser i Danmark og i udlandet og er extern underviser på " Family Acroyoga Teacher Training og uddannelsen til børneyogalærer hos "Kinder yoga Berlin". Desuden er hun underviser og koordinator på festivalen Move Copenhagen, som ansvarlig for festivalens familieprogram Move Family.

Medbring: Madpakke, drikkedunk og tøj du kan bevæge dig i :-)

1.marts 2019 kl. 9-16

Børn og Balance

Wildersgade 35

1408 Kbh. K

Bestil billetter her:

https://momo-academy.com/shop/workshops/find-balancen-inspirationsworkshop-for-laerere-og-paedagoger/

 

Earlier Event: February 23
Familieflyvning workshop 7-12 år
Later Event: April 27
Familieflyvning workshop 4-6 år