Back to All Events

Familieretreat i Sverige 2019


  • Kvarnen i Björkefall Kårabodavägen Blekinge län, 290 60 Sweden (map)
Skærmbillede 2019-03-29 kl. 10.49.15.png

Tag med os til Sverige 25-28 juli, hvor vi trækker stikket ud og holder familieretreat i Sverige. Der vil være workshops i FamilieFlyvning hver dag for børn og voksne, samt andre aktiviteter som slackline, hoola hoop, skattejagt mm. Familieflyvning er en forening af yoga, akrobatik og leg hvor barn og voksen lærer at balancere sammen på alle mulige sjove måder. Der vil også være tid til at slappe af og bruge timer ved den svenske skovsø eller i vores opvarmede badtønde. Vi skal kort sagt nydes nogle dage i nærvær med vores børn langt væk fra mobiltelefoner, forældreintra, arbejde, sociale medier og dagligt trummerum.

Vores hus ligger ved en gammel nedlagt vandmølle tæt på byen Olofström. Det er et meget smukt sted, hvor alt foregår på forholdsvis primitiv vis. Det tager knap 3 timer at komme dertil i bil. Det er også muligt at komme dertil med offentlig transport. Kost og forplejning er inkluderet. De fleste familier medbringer eget telt og sover ude, men det er også muligt at booke plads indendørs på rum på loftet til en merpris. Skriv, hvis I ønsker mere info om de muligheder der er for overnatning.

Priser:
De første 10 tilmeldinger: 2200 Kr. pr. deltager
Herefter 2400 kr. pr. deltager

Tilmelding: Skriv mail til: mail@boernogbalance.dk med jeres navne, samt børnenes alder. Indbetal samlet beløb på mobilpay 26811798 eller på konto Reg: 6509 3050679216. Betalingen er sikring for jeres plads.

Skærmbillede 2019-03-29 kl. 10.49.29.png
Earlier Event: June 9
Familieflyvning i det fri