Back to All Events

Familieretreat i Sverige 2020


Velkommen til 5 dages familieretreat i Sverige. I år har vi tilføjet en ekstra dag:-). Vi trækker stikket ud og holder unplugged ferie med massere af sjove aktiviteter for børn og voksne. Der vil hver dag være workshops i Familieflyvning (akroyoga). Familieflyvning er en forening af yoga, akrobatik og leg hvor barn og voksen lærer at balancere sammen på alle mulige sjove måder. I kan også lære at gå på slackline og hulahoppe. Vi skal selvfølgelig også bare at slappe af og bruge timer ved den svenske skovsø eller hoppe i vores opvarmede vildmarksbad (plejer at være et kæmpe hit for både store og små).

LOKATION - KVARNEN I BJÖRKEFALL

Stedet vi skal være er en tidligere vandmølle i Blekinge tæt på byen Olofström. Det er et meget smukt sted, hvor alt foregår på forholdsvis primitiv vis. Dette er ikke et luksusretreat - det handler om at nyde nogle dage i nærvær med vores børn med masser af bevægelse og sjove aktiviteter, langt væk fra mobiltelefoner, sociale medier og dagligt trummerum.

TRANSPORT

Det tager ca. 2,5 time at komme dertil i bil fra København. Det er også muligt at komme dertil med offentlig transport. Øresundstoget til Bromölla og bus til Olufström. Vi henter jer ved busterminalen.

OVERNATNING

De fleste familier medbringer eget telt og sover ude, men det er også muligt at booke plads indendøre på små rum på loftet.

FORPLEJNING

Der vil være 3 daglige måltider samt en snackstation, hvis man har brug for lidt ind imellem. Mor karin laver mad til os. Den er hovedsagelig vegetarisk og selvfølgelig børnevenlig. Skriv til os i forvejen, hvis i er veganere, eller har allergier el. andet.

PRISER

Priserne dækker 5 dage på Björkefalla Kvarn: Fuld forplejning (12 måltider + snacks), undervisning (9 workshops), samt andre aktiviteter.

Early Bird inden 1 maj:

Voksne: 3100 Kr.
Børn: 2700 kr.

Efter 1 maj:
Voksne: 3400 Kr.
Børn: 3000 kr.

Indendørs soveplads: 250 kr. pr. person.

TILMELDING:

Dette retreat plejer at blive udsolgt, så tilmelding gælder efter først til mølle prinsippet.

Skriv en mail til mail@boernogbalance og indbetal samlede beløb til Reg. nr. 6509 Konto nr. 3050679216


REGLER FOR AFLYSNING

Ved aflysning inden d. 22/6 gives 100 % af beløbet retur.
Ved aflysning efter d. 22/6 og inden d. 8/7 gives 75 % af beløbet retur. Ved aflysning efter 8/7 gives beløbet ikke retur.