Back to All Events

Jule AkroYoga workshop

Akrobatik og yoga på én og samme tid

AkroYoga er  en bevægelsesform som blander akrobatik og yoga- et samarbejde om bevægelse. Vi arbejder med de energiske bevægelser fra akrobatikken og de mere rolige stillinger og flows fra yogaen, hvor åndedræt og bevægelse går hånd i hånd. AkroYoga er en sjov måde at træne sammen med sine børn på. Det er en legende træningsform der styrker jeres motorik og jeres fælles nærvær, gennem øvelser der kæver tilllid, kommunikation og samarbejde. Kom med til AkroYoga for børn og deres forældre i Osramhuset. 

Hvad: AkroYoga workshop for børn og deres forældre
Hvor: Osramhuset, Valhalsgade 4
Hvornår: d. 19. december kl. 11
Pris: Gratis. Alle er velkomne
Underviser: Cecilie Hyltén-Cavallius, fysioterapeut.

Later Event: April 23
AKROYOGA - KUN FOR VOKSNE:-)