Back to All Events

FamilieFlyvning- retreat I Sverige 2 -5 august 2017


 

Tag med os på vores retreat til Sverige 3-5 august. Der vil være undervisning i FamilieFlyvning hver dag for børn og voksne, samt andre aktiviteter som slackline, hoola hoop, skattejagt mm. Der vil også være tid til at slappe af og bruge timer ved den svenske skovsø eller i vores opvarmede badtønde.  Vi skal kort sagt nydes nogle dage i nærvær med vores børn langt væk fra mobiltelefoner, forældreintra,  arbejde, sociale medier og dagligt trummerum. Meget af det giver sig selv, da der ikke er indlagt strøm i huset.  Livet i Møllen er simpelt og forholdsvis primitivt og i al sin enkelhed et paradis på jord.

Huset ligger tæt på byen Olofström. Det tager knap 3 timer at komme dertil i bil. Det er også muligt at komme dertil med offentlig transport. Kost og forplejning er inkluderet. Vi sover indendørs på sovesal eller I kan medbringe eget telt. 

Priser:

Early bird: (før 1. april)  Voksne : 2900 kr. Børn: 1500 Kr.

Efter 1. april: Voksne: 3100 Kr. Børn: 1700 Kr.

Køb din billet her:  https://billetto.dk/da/events/akroyoga-familieretreat-2017